Slow Talk

Laten we eens de tijd nemen om rustig te praten.

In een Slow Talk kun jij even alles kwijt, je hart luchten. We kunnen het hebben over je twijfels of onzekerheden. De vragen waar je geen antwoord op vindt. De ideeën die door je hoofd spelen. Eigenlijk alles wat op dit moment zorgt voor onrust in je hoofd. 

Die onrust en het eindeloze gemaal kosten enorm veel energie. En door steeds in dezelfde cirkeltjes te denken kom je nooit verder. In dit gesprek neem ik uitgebreid de tijd om naar je te luisteren. Ik help je om helderheid en inzicht te krijgen zodat jij weet welke concrete stappen je zou kunnen zetten. Door rustig de tijd te nemen komt er meer overzicht, wordt alles eenvoudiger en kun je met een lichter gevoel verder…

>> 60-90 minuten coaching
>> minstens 3 concrete tips waar je direct mee aan de slag kan
>> rust, vertrouwen en helderheid

Het gesprek vindt plaats in Zoom. Nadat je een Slow Talk hebt aangevraagd (dmv betaling) neem ik via de mail contact met je op om een gesprek te plannen. Je mag eventueel vooraf al laten weten wat je in het gesprek wilt bespreken.

BONUS!! Na het gesprek mag je ook deelnemen aan de Slow Sessie en de Connection Sessie van die maand. In deze sessies kun je verdiepen wat we in het gesprek besproken hebben!

Twijfel niet langer, gun jezelf die helderheid, kalmte en rust…

Slow Talk €111