Hoe zou het zijn als je even niets hoeft…?!

Als je even alles mag laten voor wat het is, nergens aan hoeft te denken?!

Tijdens de Slow Sessie ben je volledig ontspannen en kan de energie weer vrij stromen. Ruim een uur ervaar je complete rust en komen je lichaam en geest weer langzaam terug in balans. Door even stil te staan komt er ruimte om te voelen, los te laten en op te laden. 

Slow Down. Relax. Reset.

Silence is a place of great power and healing

In de Slow Sessie komen verschillende dingen samen:

Energetische meditatie
Tijdens een meditatie raak je in een diepe ontspanning waarbij je bewustzijns niveau verhoogt. Door je aandacht in de meditatie te richten op je energie kun je er meer sturing aan geven. Energie is overal aanwezig en stroomt door je hele lijf, maar soms zit er energie geblokkeerd of hebben bepaalde plekken in ons lichaam wat meer energie nodig. Door in ontspannen staat af te stemmen op de levensenergie (reiki) kun je je energie ook zuiveren.

Ontspanning
Door de diepe ontspanning kan de energie tijdens de Slow Sessie ook doordringen tot diepere lagen. Die diepere lagen zijn je onderbewustzijn. Vaak zijn we ons er dus niet van bewust wat er in die lagen ligt opgeslagen. Door de Slow Sessie komen ook blokkades uit die diepe lagen los en kun je dus meer loslaten. Je voelt direct verlichting, een opgelucht en licht gevoel. Door de energie te laten stromen gebeurt dit vanzelf. Je hoeft niet eerst te weten wat het is dat opgeslagen ligt. 

Reiki
Reiki is de universele levensenergie en een manier om de natuurlijke genezing te stimuleren. Als reiki healer heb ik geleerd om af te stemmen op de levensenergie en die te sturen en door te geven. Reiki werkt op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Ook op afstand kun je de subtiele werking van reiki ervaren. Reiki is kalmerend en verzachtend en geeft een gevoel van balans. Tijdens de Slow Sessie werken we altijd met de universele levensenergie, reiki.

Zelfinzicht
Tijdens de Slow Sessie gaat je aandacht van je hoofd naar je lijf. Van denken naar voelen. Door de ontspanning wordt je waarnemingsvermogen scherper. Je lichaam geeft aan waar het behoefte aan heeft en wat het los wilt laten. Je neemt de tijd om de tekenen van je lichaam serieus te nemen ipv er aan voorbij te gaan. Als je weet waar je behoeften liggen is het makkelijker om stappen te zetten die in lijn zijn met wat jij diep van binnen nodig hebt.  Door beter inzicht te krijgen in jezelf groeit je zelfbeeld, zelfvertrouwen en eigenwaarde. 

Innerlijke wereld
Meestal ben je met je aandacht en gedachten gericht op de buitenwereld, alles buiten jouzelf. Daar zoek je naar antwoorden, bevestiging en probeer je controle te krijgen over je leven. Daarmee is de impact die de buitenwereld heeft op jouw binnenwerled heel groot! Wanneer je de focus verlegt naar binnen zul je merken dat de buitenwereld vanzelf meebeweegt. Binnen in jou zit het diepe weten, met alle antwoorden. Jouw intuitië die je de richting aangeeft. Door regelmatig naar binnen te keren versterk je jouw Inner Wisdom.

Spanning, Stress, Onrust
Nog nooit was de behoefte aan rust en ontspanning zo groot! De wereld is onrustig en in korte tijd is er veel veranderd. Thuiswerken combineren met thuisonderwijs. En daarnaast een heleboel zorgen en onzekerheden. Door veel piekergedachten en vervelende emoties wordt de onrust in je hoofd en de spanning in je lijf alsmaar opgebouwd. Het is dus juist nu zo belangrijk om te zorgen dat je kan ontladen. Spanning loslaten en ontspanning toelaten. Hiermee voorkom je dat spanning en stress zich verder ontwikkelen tot grotere klachten.

Dit levert een Slow Sessie je op:

R

totale ontspanning

R

vergroot bewustzijn

R

nieuwe energie

R

loslaten van spanning en blokkades

R

innerlijke rust

R

sterker zelfbeeld en zelfvertrouwen

R

sterke verbinding met je intuïtie

R

verlichting (een licht en helder gevoel)

Ervaringen van Slow Sessie deelnemers:

Hartelijk dank voor de magische sessie. Ik heb enorm enorm enorm genoten. Voelde me al heel snel relaxed, en voelde de energie effectief overal in mijn lijf stromen. Zeker vanaf het moment dat je vertelde over 2 meridianen en de energie gaat naar elk zijstraatje ervan. Was verbaasd om het zo intens te voelen. 🙂 Ook met de bijkomende gevolgen: ik bevond me in een zone, tussen slapen en wakker zijn. Ik hoorde je nog praten, maar dat was ver weg, en intussen aan het dromen/hallucineren. Wel werd ik vanzelf ‘echt’ wakker aan het eind.
 
Tijdens de sessie, vooral in het begin, voelde ik verdriet naar boven komen. Na de sessie was ik ontspannen, slow, zen, maar wel verward. Snap dat het voor iedereen een persoonlijk proces is, ben toch benieuwd wat hier meer achter zit voor mij…

Zoals je weet was het voor mij een eerste ervaring met enige vorm van meditatie.
Ik ben er aan begonnen met een open geest en het was echt een fijne ervaring.
Mijn eerste gedachte toen je dat vroeg was: vreemd.
Ik voelde mij een beetje vreemd.. maar dan in de positieve zin. 
Het was een gevoel of energie die ik niet herkende.

 

Verder kan ik alleen maar afsluiten met TOP gedaan door jou!
Ik vind het echt gek hoe je via een online platform toch zo diep kan doordringen bij iemand!
Het voelde eigenlijk helemaal niet alsof er zo een grote afstand was, je had evengoed fysiek aanwezig kunnen zijn in de kamer.
Straf! 🙂  Smaakt naar meer!

Nog eens bedankt voor de Slowsessie.
Ik vond het echt een superervaring en ik denk dat het me veel baat zal brengen.
Tijdens de sessie voelde ik me echt alleen, ik heb geprobeerd echt op m’n ademhaling te letten en met gedachte leeg te houden. Na de sessie voelde ik me echt ontspannen en erg rustig. Heb er erg van genoten en kijk al uit naar de volgende sessies!

Het was een ongelooflijk aangename ervaring gisteren. Het was denk ik meer dan een jaar geleden dat ik echt zo diep in ontspanning geraakt ben.
Het woord dat ik er gisteren had opgeplakt was ‘op reis’. Het verhaal hierachter is dat ik vaak pas dingen achter me kan laten (letterlijk en figuurlijk dan) als ik op reis ga.
Ik was gisteren echt even op reis, met mezelf, diep in het binnenste van mezelf. En toch gewoon hier in mijn eigen woning. Zo bijzonder, zo fijn.
Heel erg bedankt voor deze ervaring, ik ben er volgende keer met plezier weer bij!

Heel blij dat ik de eerste Slow Sessie heb kunnen mee volgen. Een heel leuke ervaring!
Ook jouw uitleg vooraf was zeer duidelijk en goed gebracht.
Mijn woord achteraf was ‘gelukzalige rust’, wat ik toen echt in mijn hele lichaam mocht ervaren.
Tijdens de sessie voelde ik me zeer rustig, maar was het wel een wirwar van gedachten in mijn hoofd. Ik sprong van de ene gedachte naar de andere en het leek zelfs soms alsof ik aan het dromen was. Het leek ook snel voorbij en in eerste instantie bleef ik de rust ervaren maar was ik een klein beetje ’teleurgesteld’ dat ik niet rustiger was geworden in mijn gedachten.
Toen ik ging slapen, lukte het moeilijk om in slaap te geraken omdat de gedachten bleven doorwoelen tot ik plots een heel helder moment kreeg. Echt een moment van inspiratie, vooral op het vlak van werk en het project dat ik in gedachten heb de laatste weken.
Ik voelde vanalles opborrelen en ben zelfs naar beneden gegaan om alles neer te schrijven in mijn schriftje 🙂
Wat een mooi moment was dat! Ik voelde mij echt gelukkig en blij en geïnspireerd en kreeg echt een boost om de volgende dag ermee aan de slag te gaan.
Ik kijk dus alvast uit naar de volgende sessie en ga ook aan de slag met wat langere meditaties zodat ik misschien zelf ook nog zo’n momenten kan opwekken. Voor herhaling vatbaar, een hele dikke merci hiervoor!

Het was even wennen en ik voelde wat weerstand. Ondanks de weerstand voelde ik de aanwezigheid van energie in mijn lichaam en voelde ik me erna heel rustig en ontspannen en ben ik erna bijna onmiddelijk in slaap gevallen. Vandaag voel ik me echt energieker en ook echt in een extra good mood. Is alsof ik een boost gekregen heb! Ben blij dat ik hiervan een deel kon uitmaken en kijk alweer uit naar de nieuwe sessie. 

De rust die jij uitstraalde was perfect passend bij de sfeer. Rustgevend en kalm.

Ik vond het vooral heel leuk om mijn hoofd weer eens helemaal leeg te maken. Ik zag mezelf in mijn kracht als een blije zorgeloze mama die lacht en speelt met haar kinderen. Best wel confronterend, want zo wil ik dus zijn, maar in werkelijkheid ben ik zo niet altijd. Maar ik ga er wel aan werken, sowieso!

Praktische info:

  • online sessie via Zoom
  • +/- 60 minuten
  • start 20.30u
  • €67

>> Jij zorgt voor een fijne, warme plek waar je ongestoord kunt ontspannen!

Tijdens de sessie hoef jij je nergens zorgen over te maken. Na aanmelding ontvang je alle info en een link naar de sessie. Op het moment van de sessie klik je op de link en word je toegelaten. Je bepaalt zelf of je in beeld wilt zijn of niet, je kunt altijd je camera aan of uitzetten. Je microfoon staat ook uit. Jij hoeft tijdens de sessie niets te zeggen of delen. Je mag wel altijd een vraag stellen of iets delen in de chat. 

Eerst zal ik wat uitleggen over de sessie van die avond, daarna starten we de sessie. Jij sluit je ogen, ontspant en laat je leiden door mijn stem. Op het eind van de sessie ronden we ook heel rustig af zodat jij het gevoel van ontspanning vast kan houden.

Eerst volgende Slow Sessie:

donderdag 26 augustus om 20.30u

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Mirjam – Gecertificeerd coach en healer. 

Als kind voelde ik intuïtief al aan dat rust en stilte wonderen kunnen doen…


Ik trok me vaak terug en was graag alleen. Ik vond dat fijn maar tegelijkertijd had ik ook vaak het idee dat ik me aanstelde. Ik was vaak ziek, altijd moe en voelde me een zwak vogeltje. Ook toen ik ouder werd bleef mijn behoefte aan alleen zijn groot en had ik verschillende onderzoeken naar de oorzaak van mijn vermoeidheid. Nooit was er een aanwijsbare reden. Tot ik me ging verdiepen in mijn eigen ontwikkeling. Al snel werd duidelijk dat ik een enorme HSP’er (High Sensitive Person) ben. Er viel meteen zoveel op zijn plek, ik zag ineens zo helder de patronen. Bij mij was jarenlang de balans volledig uit verhouding. Er ging heel veel energie uit maar er was te weinig waar ik van kon opladen. Het resultaat was een chronische vermoeidheid met grote impact op zowel mentaal als fysiek niveau. 

Ik ben me gaan verdiepen in energie en heb zo geleerd, o.a. door Reiki, om beter af te stemmen op de universele levensenergie. In plaats van mezelf af te sluiten als bescherming heb ik geleerd hoe je je eigen energie kunt bewaken, sturen en managen. En dat is niet alleen voor mij belangrijk! Dit is voor iedereen super waardevol! Of je nu hoog gevoelig bent of niet, iedereen heeft rust, stilte en ontspanning nodig om tegenwicht te bieden tegen de drukte, stress en het hoge tempo in en om ons heen. Niet door je af te sluiten of weg te kruipen maar door te zorgen voor een natuurlijke balans. Door af en toe naar binnen te keren, de energie te laten stromen en te luisteren naar de signalen van je lichaam. Zodat je kan opladen, herstellen en op adem komt…

 Gun jezelf de rust die je verdient!

 

Een Slow Sessie geeft verlichting, ontspant en kalmeert.