We hebben het allemaal heel erg druk. Er moet van alles op werk, thuis wordt er veel van je gevraagd en je hebt ook nog een sociaal leven. En dan wil je nog sporten, gezond eten en leuke dingen doen. Oja, en je huis moet er leuk en opgeruimd uitzien, en jij zelf het liefst ook…

Laat je vanaf nu leiden door de Kracht van Rust! Vanuit rust ontstaat balans en (zelf)vertrouwen. In rust komen inzicht en inspiratie. Als je Innerlijke Rust ervaart blijf je dichterbij jezelf en luister je naar je intuïtie

Echte vrijheid ontstaat pas vanuit
Innerlijke Rust…

Misschien lijkt een relaxt en rustig leven nu nog ver weg. Heb je het gevoel dat er eerst nog 1000 dingen moeten gebeuren of dat je nog een jaar moet bijslapen voordat je echt opgeladen en ontspannen bent. Toch kun je ook NU al rust ervaren. 

Rust is namelijk een gevoel, en dat ervaar je vanbinnen. Het gekke is dat je vaak juist hard je best doet om alles buiten jezelf op orde te krijgen. Zoveel mogelijk afvinken in de hoop dat je je dan voldaan voelt, of juist helemaal tot niets komen omdat je je overweldigd voelt en niet weet waar je moet beginnen.

En omdat je zo gericht bent op alles en iedereen buiten jezelf, raak je jezelf steeds meer kwijt. Je past je aan om te voldoen aan verwachtingen en de lat ligt altijd hoog. Ondertussen blijft er weinig energie over en jouw verlangen naar RUST groeit…

Dus stel je eens voor hoe het zou zijn als je dat gevoel van rust binnen in jezelf zou kunnen vinden, jouw Innerlijke rust. Die rust is altijd aanwezig, je moet het alleen weten te vinden.

 

Slow Life Coaching

In mijn 1-op-1 Slow Life Coachtraject help ik jou de Kracht van Rust ervaren door te vertragen, te versimpelen en te verbinden. Ik help je bewuster leven met intentie zodat jij meer controle krijgt over jouw binnenwereld en los kan laten wat minder belangrijk is. 

In mijn coaching zul je direct een verandering in je energie ervaren. Die energie neem je in alles mee, in wat je doet, hoe je reageert en welke keuzes je maakt. Je gaat voelen hoe belangrijk spiritualiteit is voor Innerlijke Rust en hoe je van daaruit juist super krachtige stappen kan zetten!

 

Dit traject is voor vrouwen die bewuster willen leven zodat ze gaan luisteren naar hun intuïtie en kunnen genieten van het hier en nu. Voel je krachtig genoeg om van jezelf uit te gaan!

 ✔️ leven in verbinding met jezelf zodat je niet steeds jezelf kwijtraakt in de drukke buitenwereld

 ✔️ keuzes maken die in lijn zijn met hoe jij je vanbinnen wilt voelen

 ✔️ tijd, energie, aandacht en liefde geven aan de dingen/mensen die het meest belangrijk voor je zijn

 3 maanden coaching

– 3 coachgesprekken 60-90 minuten

– 3 Slow Sessies

– 3 Connection Sessies

– 3X deelnemen aan de Q&A

– onbeperkt Whatsapp support

 💫  grote betrokkenheid en persoonlijke contact!

* Extra: meditatie- en visualisatie album

€1.997  
in termijnen betalen is mogelijk

6 maanden coaching

– 6 coachgesprekken 60-90 minuten

– 6 Slow Sessies

– 6 Connection Sessies

– 6X deelnemen aan de Q&A

– onbeperkt Whatsapp support

 💫  grote betrokkenheid en persoonlijke contact!

* Extra: meditatie- en visualisatie album

€3.750
in termijnen betalen is mogelijk

In de Coach gesprekken zoomen we in op jouw persoonlijke situatie. We kijken waar voor jou de vertraging, versimpeling en verbinding zit. Elke gesprek starten we met een bewuste intentie zodat je altijd precies krijgt waar je behoefte aan hebt.

Elke maand mag je meedoen met de Slow Sessie. Een diepe energetisch meditatie die zorgt voor ontspanning, het loslaten van blokkades en je laat opladen met nieuwe, zuiveren energie. In deze sessies nemen we je onderbewustzijn mee zodat je ook op een dieper niveau rust kan ervaren.

Tijdens de Connection Sessie hoef je even niet je hoofd te gebruiken maar ga je juist afstemmen op je gevoel. Even alles van je af laten glijden, tot rust komen en verbinden met wat er van binnen om aandacht vraagt. D.m.v. vragen ga je journallen en ga ik je helpen jouw Innerlijke weten te gebruiken. 

Elke maand is er een Q&A. Hier kun je al je vragen kwijt en hier zul je ook veel herkenning en erkenning vinden. De energie van deze sessies geeft zowel inspiratie als motivatie om steeds je eigen Slow Life te blijven creëren. 

In het WhatsApp contact kun je heel persoonlijk delen over jouw proces. Ik zal altijd zuiver afstemmen op jou en jouw vraag/boodschap, je krijgt dan in een (spraak)bericht de ondersteuning die je nodig hebt. 

 

Wat anderen zeggen over WhatsApp contact…

Wat anderen zeggen over de Slow Sessies…

Wat anderen zeggen over de Connection Sessies…

Slow Living… haal meer uit je leven door minder te doen.

Zullen we eerst even kennismaken?!

Laat hieronder je gegevens (en eventueel een bericht/vraag) achter. Dan plannen we binnenkort een kennismakingsgesprek!

4 + 9 =