Gratis 4-daagse

Slow Challenge
30 mei. t/m 2 juni. Op Instagram!

Op een relaxte en simpele manier
de Kracht van Rust ervaren!

✔️  om Innerlijke rust te ontwikkelen
✔️  om nog meer (zelf)vertrouwen naar boven te halen
✔️  om af te stemmen op jouw binnenwereld
✔️  om te ontspannen en op te laden

Hoelang verlang jij al naar een leven dat rustig en relaxt voelt?

Voel jij regelmatig een bepaalde onrust, in je hoofd of in je lijf?? Of voel je je moe, gespannen of opgejaagd?! Misschien heb je al wel eens geprobeerd om het rustiger aan te doen en tijd voor jezelf vrij te maken maar lijkt niets echt te werken. En door het gevoel van tijd te kort en gebrek aan energie ben je ook niet echt de leukste versie van jezelf… En toch weet je dat het anders moet kunnen! 

Vaak is geen rust nemen een gebrek aan vertrouwen dat het goed komt. Je laat je leiden door je onzekerheid in plaats van door je verlangen. Maar wanneer jij meer rust durft toe te laten komt de ontspanning. En vanuit die ontspanning ga je andere keuzes maken, keuzes die passen bij hoe jij je wilt voelen. Want ontspanning brengt verbinding (dan volg je je hart en niet je hoofd).

Ook jij kan een leven leiden vanuit rust en ontspanning! Het is dichterbij dan je denkt, en helemaal niet ingewikkeld. Met een paar simpele stappen en nieuwe inzichten ga je steeds meer leven in je eigen tempo.

 

In de gratis Slow Challenge ga je ontdekken:

✔️ op welke manieren je rust kan toepassen

✔️ waarom het tot nu toe nog niet gelukt is

✔️ wat rust doet met jouw energie level

✔️ hoe je meer voor elkaar krijgt door minder te doen

✔️  hoe rust je zelfvertrouwen versterkt

Deze Slow Challenge geeft je precies de juiste tools!

In 4 dagen ga je ervaren dat afremmen, op adem komen en tijd voor jezelf vrijmaken je meer opleveren dan alsmaar door rennen, volhouden en aanpassen.

Je kan de Kracht van Rust inzetten op dagelijkse basis zodat je meer energie overhoudt, lekkerder in je vel zit en meer kan genieten!

Hi, ik ben Mirjam…

lange tijd heb ik me proberen aan te passen aan het hoge tempo en de hoge verwachtingen van de wereld waarin we leven. Soms leek het even te lukken, maar ik hield het nooit lang vol. Ik voelde aan alles dat ik het anders wilde, dat het niet bij me paste. Ik verlangde naar stilte, rust en een leven dat licht voelt. 

Door Slow Living ontdekte ik dat een licht, leuk en liefdevol leven voor iedereen mogelijk is. Ik heb er mijn levensmissie van gemaakt om niet alleen zelf zo te leven maar ook zoveel mogelijk vrouwen te inspireren om het ook anders te doen. 
Als je keuzes durft te maken die beter bij je passen wordt het leven vanzelf een stuk leuker!

 

“Je energie is heel erg fijn. Rustig, helder, duidelijk, inspirerend, geruststellend. Je hebt een mooie stem. Duidelijke uitleg. Waardevol, super bedankt!”

 

“Super bedankt voor jouw rust en verhelderende informatie”

Ik voel zeker de energie en rust van jou!! Complimenten voor jou!!

Wat kun je allemaal verwachten…

✨ elke dag 15 – 20 minuten aan stories (in een besloten account:)
Hierin neem ik je mee in het onderwerp van die dat en geef je een aantal super simpele suggesties om rust te gaan toepassen
✨ elke dag om 20.00u ga ik live in het besloten account om je compleet te laten ontspannen
Dit is optioneel. Als je het fijn vindt doe je lekker mee, komt het niet elke avond uit, geen probleem. Elke avond gebruik ik een andere manier zodat je kan ervaren wat het verschil is.
✨ donderdagavond om 20.00u is de afsluitende masterclass
Op deze avond is het wel super waardevol om erbij te zijn want dan ga ik je laten zien hoe je ook na de Challenge deze ontspannen energie vast kan houden.

Veel gestelde vragen:
  • Kan ik alles terugkijken?!
Natuurlijk! Alle stories worden per dag in de hoogtepunten geplaatst en blijven nog ruim een week online staan. Er is dus geen haast 🙏🏼
  • Kost deze challenge me veel tijd?!
Als dit een vraag is die jou bezig houdt zou ik willen zeggen “meld je aan!!”. Nee, deze challenge kost je geen tijd het gaat je juist tijd en ruimte opleveren (ok, misschien niet meteen de eerste dag maar er komt ruimte!!) En wanneer jij op dit moment een gevoel van tijd te kort ervaart is dit juist een challenge voor jou!

 Voor kalmte, focus en energie.

Gratis Slow Challenge!

Op een relaxte en simpele manier
de Kracht van Rust ervaren!

maandag 30 mei t/m donderdag 2 juni. Op Instagram!