Meer Vrijheid, Rust en Ontspanning zonder het gevoel dat je overal tekort schiet.

In 5 simpele en eenvoudige stappen ga je weer ontdekken wie jij bent en wat je wilt, breng je de rust en het overzicht terug in je leven en weet jij precies wat je kan doen om je ontspannen en vol energie te voelen.

Met Simply Slow ga je stap voor stap bewuste keuzes maken zodat jouw leven weer past bij wie jij bent en hoe jij je wilt voelen.

Ben jij altijd te druk om aan jezelf toe te komen of om plezier te halen uit je eigen leven….?!!

Je hebt het druk. Elke dag kom je tijd te kort en voor de dingen die je écht graag wilt is nooit tijd. In je agenda is geen ruimte en je hoofd loopt over. Op je werk wordt veel van je gevraagd en thuis is de to-do lijst eindeloos. Naast alle drukte baal je van jezelf. Je wilt deze persoon niet zijn. 

Daarnaast zit je vast in je hoofd en pieker je over dingen als:

 • wie ben ik eigenlijk en wat wil ik??
 • waar ga ik beginnen als ik geen tijd en energie heb??
 • hoe ga ik die constante druk verminderen zonder dat alles in elkaar stort??
 • hoe kan ik weer echt blij worden als ik gevangen zit in mijn eigen leven??

Je hebt hard gewerkt om te komen waar je nu staat. Naast een baan of bedrijf heb je een gezin en je doet er alles aan om het allemaal op rolletjes te laten lopen. Daarin vergeet je alleen één cruciaal onderdeel, namelijk jezelf. En hoewel je het graag goed doet merk je dat je overleeft op de automatische piloot. Je reageert kortaf, kan niets hebben en hebt last van de negatieve gedachtes in je hoofd. Je vraagt je af wanneer dit ooit anders wordt en waar je het eigenlijk allemaal voor doet. Je bent niet de moeder en partner die je wilt zijn en kunt nauwelijks nog genieten van leuke momenten.

Je zit vast en komt niet uit die vicieuze cirkel…?!!

Je weet eigenlijk al een tijdje dat je niet blij bent met hoe je leven nu gaat, het moet anders maar je weet niet goed “hoe dan“. Je vervalt in excuses en uitstelgedrag en ondertussen verandert er niks. De onrust en spanning bouwen op en jij voelt je leeg, niet in staat om iets aan te pakken. Je voelt aan je hele lichaam dat dit niet de manier is maar je zit vast in een vicieuze cirkel die maar moeilijk te doorbreken is. 

En hoewel het soms uitzichtloos lijkt ben je ervan overtuigd dat het anders kan. Je leest boeken, luistert podcast en volgt trainingen maar niets zet jou echt in beweging. Het lukt je niet om dat wat je wel weet ook toe te passen in je eigen leven. Het frustreert je en je gelooft bijna dat het voor jou misschien wel nooit zal veranderen…

Maar wat als ik je zeg dat dit ook voor jou 100% mogelijk is?!!

Ik had 5 jaar geleden ook niet durven dromen dat mijn leven als overspannen moeder van 3 kinderen, met 2 banen in het onderwijs en een praktijk aan huis, kon veranderen naar relaxte online ondernemer op Bonaire!
Daarnaast heb ik ondertussen al tientallen vrouwen net als jij begeleid naar een eenvoudig en ontspannen leven door Slow Living toe te passen! De tijd van haasten en overleven is voorbij!

Waarom Simply Slow?!

De wereld om ons heen wordt steeds drukker en hectischer. De verwachtingen worden groter en de lat ligt steeds hoger. Hoe ga je dit ooit volhouden zonder jezelf erin te verliezen?

Zolang je blijft proberen om alles te doen en niet je grenzen leert kennen én bewaken zal het altijd ten kosten gaan van jezelf. Je kan en hoeft niet vol te houden wanneer het niet goed meer voelt. Met ‘overleven‘ ga je nooit je mooiste leven leiden. 

Ga voor jezelf maar eens na, hoe lang probeer je dit nu al?!! En wat levert dat je op?! Voor jezelf, je gezondheid, je relaties, je werk??

Door als maar door te razen zonder eens echt goed stil te staan weet je vaak niet eens meer wat je nou echt wilt en nodig hebt. Je komt niet verder dan ‘ik wil rust‘ maar weet niet goed wat die rust je vervolgens kan brengen.  

Met Simply Slow word je je eerst weer echt goed bewust van jouw eigen gevoel en je verlangens zodat je ook veel beter bewuste keuzes kan maken die daarbij passen. Je gaat ervaren wat de Kracht van Rust is en wat dit betekent voor jouw leven. En je weet precies wat je kan doen om de balans te houden zodat je niet meer terug valt in die oude patronen.

Simply Slow… creëer een leven dat past bij Jou.

Voor wie zou dit programma een uitkomst zijn?!!

R

Je hebt weinig energie en voelt je vaak moe omdat je niet goed weet hoe je moet opladen. Je weet wel dat sporten goed voor je is maar je zou niet weten wanneer en je vervalt snel in de afleiding van je telefoon of Netflix.

R

Je mist overzicht en focus waardoor je alle kanten op gaat en je niets met volle aandacht en plezier kan doen. Op je werk voel je je schuldig naar je gezin en eenmaal thuis zit je met je hoofd bij werk.

R

Je hebt financieel niets te klagen maar je voelt totaal geen vrijheid. Je voelt je gevangen in je werk en je probeert jezelf met materiële zaken tevreden te houden.

R

Je voelt weinig voldoening en vindt het lastig om te genieten omdat je veel piekert en niet echt aanwezig kan zijn. Je leeft in je hoofd terwijl je vóelt dat het niet klopt.

Door het programma realiseer ik me hoe ik rust trachtte te creëren door controle over de buitenwereld uit te oefenen. En hoeveel energie dit me kostte.
Aan de hand van meditatie, reflectie en een groter bewustzijn ben ik veel meer in staat om uit mijn hoofd te gaan en keuzes te maken in lijn met mijn kwaliteiten en behoeftes.
Ines Franco

Dankzij het programma ervaar ik weer meer rust en heb ik het gevoel weer m’n eigen pad te bewandelen in plaats van me te laten meeslepen door de ratrace. Mirjam gaf me de handvaten om vanuit rust en vertrouwen keuzes te durven maken.

Marjolein

Door Mirjam en het programma voel ik me nu rustiger en opnieuw voldaan. Zonder dat ik daarvoor voortdurend op zoek moet naar kortstondige materialistische zaken die me dat geluksgevoel geven. Door Mirjam en haar concrete tips kan ik veel sneller stoppen met piekeren, maakt mijn hoofd de zaken niet meer zo groot als vroeger en ligt de focus op het nu. De zin “ik leef nu heel bewust” zegt het echt allemaal, maar geloof me als ik zeg dat je pas écht gaat begrijpen wat deze zin betekent als je aan het programma start. Het brengt alleen maar mooie dingen, verandert je kijk op de zaken en maakt van jou een gelukkiger en rustiger mens. De video’s zijn echt iets waar je naar gaat uitkijken, voelen helemaal niet aan als een opdracht en houden je gewoon heel alert voor alles wat er rondom je gebeurt. Je doet hele kleine dingen, maar die hebben zo een reuzegroot effect. Je kan het je gewoon niet voorstellen. Doen!   

Kaat W.

Verruil het doelloos scrollen op je telefoon voor de Simply Slow App!

Simply Slow begeleidt je stap voor stap:

Simply Slow is hét online programma om jouw eigen Slow Life te creëer. Je neemt afscheid van de druk en de hoge verwachtingen zodat er steeds meer ruimte komt voor wat echt belangrijk voor je is. 

Jouw tijd, energie en aandacht wordt beter verdeeld waardoor je echt kan genieten van wat je doet zonder je schuldig te voelen over de dingen waar je ‘nee’ tegen zegt. Het mag allemaal een stuk eenvoudiger!

 

Wat levert dit programma je op:

R

Er komt weer overzicht waardoor het veel makkelijker wordt om bewuste keuzes te maken die goed voelen voor jou.

R

Je weet precies hoe je balans creëert in je dagen ook wanneer er veel van je gevraagd wordt.

R

Er ontstaat rust bij jou van binnen waardoor de omgeving niet meer zoveel invloed heeft op hoe jij je voelt.

R

Je gaat weer genieten van de grote en kleine dingen in jouw leven en haalt veel meer voldoening uit de dingen die je doet.

Vanaf het eerste gesprekje met Mirjam voelde ik me opgelucht en gerustgesteld. Ik ratelde en gooide alles op een hoopje. Mirjam stelde de juiste vragen en ontwarde wat in mijn hoofd één grote knoop leek. Dat zette zich voort doorheen het traject door middel van de Q&A’s. Een moment waar ik steeds naar uitkeek. Ook het luisteren naar ervaringen van anderen is daarin leerrijk, omdat je merkt dat je soms tegen gelijkaardige zaken aanloopt. 

Dankzij het programma ervaar ik weer meer rust en heb ik het gevoel weer m’n eigen pad te bewandelen in plaats van me te laten meeslepen door de ratrace. Mirjam gaf me de handvaten om vanuit rust en vertrouwen keuzes te durven maken.

Marjolein Schurmans

Na één van Mirjams Webinars vol herkenbaarheid en inspiratie was ik om. Ik voelde direct: hier heb ik behoefte aan. Iemand die me meeneemt in mijn eigen gedachten, me helpt deze op een rijtje te krijgen en ervoor te zorgen dat ik de rust vind waar ik zo naar verlang. Met een drukke thuissituatie vlogen de weken voorbij zonder enig besef wat ik nou eigenlijk allemaal deed. ‘Bewustwording’ kende ik als woord, niet als gevoel.

Aan het eind van het Webinar heb ik me dan ook meteen aangemeld voor het programma. En na mijn eerste persoonlijke gesprek met Mirjam werd ik alleen maar enthousiaster om met mijn mindset en manier van leven aan de slag te gaan. Mirjams bewuste aandacht voor de ander, haar tips en haar manier om je aan het denken te zetten, inspireren enorm. En altijd zonder oordeel, zo fijn! 

Nu ik een aantal weken bezig ben met het programma, voel ik me steeds meer bewust van alles om me heen. En ik voel dat ik het, beetje bij beetje, voor elkaar krijg meer rust te creëren voor mezelf en in huis. Mirjam houdt me letterlijk en figuurlijk in beweging en ze geeft vertrouwen. Het contact met haar is heel prettig en oprecht. En telkens weer zet ze me op een positieve manier aan het denken!

Sandra van Druten- Hartjes

Simply Slow bestaat uit 5 modules die als volgt zijn opgebouwd:

 • korte, duidelijke video’s met tips en inspiratie
 • elke module een bijpassende meditatie
 • downloads en lijstjes als aanvulling en ondersteuning

Je krijgt direct toegang tot alle modules en kan alles bekijken en beluisteren zo vaak als je wilt. Daarnaast behoud je toegang voor onbepaalde tijd zodat je in je eigen tempo door het programma kan gaan en ook steeds weer kan terugkeren. 

Simply Slow kun je ook gebruiken in een app die je gratis kan downloaden zodat het super gebruiksvriendelijk is!

Module 1: Bewustwording

Bewustwording is áltijd de eerste stap! Pas wanneer er iets in jouw bewustzijn aanwezig is kun je er iets mee. In deze module wordt helemaal helder wie jij in de kern bent, waar jij voor staat en wat voor jou het middelpunt van jouw leven is. 

Module 2: Versimpelen

Je gaat je leven veel meer ruimte geven door weg te laten wat niets toevoegt. Door op te ruimen en te vereenvoudigen wordt het leven lichter en houd je energie over om te genieten van de dingen die echt belangrijk zijn. Less is more!

Module 3: Vertragen

Door af en toe je tempo te verlagen, een (micro)pauze in te lassen en meer aandacht te hebben voor de dingen die je doet ontstaat er meer rust in je hoofd en kan je lijf ontspannen. Je neemt afscheid van de gehaastheid en leert aanwezig zijn in het moment.

Module 4: Verbinden

In plaats van altijd gericht te zijn op de buitenwereld verleg je je focus naar jezelf. Je gaat vertrouwen op je eigen gevoel en intuïtie waardoor je je (weer) krachtig en zelfverzekerd voelt. Je leeft niet meer vanuit je hoofd maar vanuit je hart.

a

Module 5: Balans

Slow Living is een leefstijl, een manier van leven. Dat is niet iets wat je even doet maar wat je leven voor altijd verandert. Door de juiste balans te vinden (op korte en lange termijn) val je niet terug in je oude patronen maar heb je een stevige basis om altijd te blijven meebewegen met het leven. 

Nu is altijd het juiste moment!

Wacht niet langer tot het ‘juiste’ moment of die ene situatie. Je bent hier niet voor niets. Maak je keuze uit de drie opties voor Simply Slow!

Simply Slow

>> 5 modules voor een overzichtelijke opbouw

>> 5 meditaties die aansluiten bij de  verschillende onderwerpen

>> 10 downloads ter aanvulling en ondersteuning

>> direct toegang tot het gehele programma

>> voor onbepaalde tijd toegang

>> te gebruiken in een app!

  €97

  Of in 2 termijnen van €50

    Simply Slow Plus

  >> het online Simply Slow programma

  Plus:

  >> maandelijkse Slow Sessie; een energetische meditatie om blokkades op te lossen en op te laden met nieuwe energie

  >> maandelijkse Connection Sessie; al het moeten even loslaten, afstemmen op jouw binnen wereld door begeleide schrijfoefeningen

  >> maandelijkse Q&A: om al je vragen te stellen en om de juiste focus en energie te blijven voelen.

  Simply Slow Plus is een programma van 4 maanden en start vanaf aanmelding. Alle sessies worden opgenomen en blijven een maand lang in de app staan. Je kan dus alles terugkijken.  

   €599

   Of in 4 termijnen van €150

   Simply Slow Premium

   Het 4 maanden 1-op-1 coach programma om jou te begeleiden naar jouw ideale Slow Life

   Naast het Simply Slow Plus programma hebben wij elke maand een uitgebreid coach gesprek zodat ik jou heel persoonlijk kan begeleiden. Ook hebben we tussendoor app-contact zodat jij altijd met je vragen terecht kan en ik makkelijk kan afstemmen op jou en je heel nauw kan begeleiden in alles wat er speelt. 

   Elke maand zijn er 2 plekjes voor dit programma. Heb jij interesse?!!
   Vraag dan hieronder een gesprek aan!

   €1500

   Of in 4 termijnen van €375

   Door het programma van Mirjam is mijn leven helemaal veranderd. Van volledig overspannen heb ik stap voor stap mezelf teruggevonden, voel ik mij terug een fijne moeder en ben ik tegelijk veel rustiger en energieker geworden. Mirjam kan heel goed aanvoelen en benoemen waar je tegenaan loopt en helpt je met heel concrete handvaten hiermee om te gaan. Ook haar aangename stem tijdens slow sessies, podcasts, enz. helpen je enorm om tot rust te komen. Ik ben Mirjam super dankbaar voor alle ondersteuning en coaching en ik kan haar alleen maar aanraden als je je heel onrustig voelt en lijkt vast te zitten.

   Mieke Berghmans

   Ik zou het programma aan iedereen willen aanbevelen die zichzelf nu wegcijfert en openstaat voor een leven waarin je weer mag genieten van het leven en jezelf op prio 1 zet. Als jij als mens niet gelukkig bent wordt jouw directe omgeving daar ook niet gelukkig van. Ik merk het aan mijn kinderen, ik heb veel minder ruzie met ze, ik kan meer met ze lachen, geniet oprechter van de tijd die ik met ze heb, mijn relatie is weer sterker geworden door te praten, open te zijn… Alleen al door beter voor mezelf te zorgen.
   Mirjam is relaxed en duidelijk, down to earth en relaxed.

   Renske Van der Wal-Jannink

   Mirjam kwam (waarschijnlijk niet toevallig) op mijn pad in mijn leven na een zware crash. Door het volgen van haar programma heb ik het gevoel dat ik mezelf weer terug heb gevonden
   en veel bewuster leef. Het programma was heel erg waardevol, maar wat ik het allermooist vind, is de persoon die Mirjam is. Ik hou ervan om met Mirjam in gesprek te gaan,
   ze is zo een wijze vrouw en kan mijn gedachten steeds helder krijgen. Ze heeft me geleerd om op het leven te vertrouwen!
   Lien Buytaert

   Dit programma is elke keer een fijne en waardevolle reminder om terug te keren naar de basis. De basis van je gevoel en je intuïtie, waarin alle antwoorden liggen. Mirjam leeft echt haar eigen principes, ze vertelt vol passie, en vanuit haar eigen ervaring, hoe je meer rust kan inbouwen in je dagelijks leven. De opdrachten zijn laagdrempelig toe te passen, de nadruk in het programma ligt dan ook vooral op doen. Voor iedereen die serieus aan de slag wil om meer vanuit gevoel, rust en ontspanning te leven, kan ik dit programma echt van harte aanbevelen!

   Nanda Willekes

   Mijn eigen verhaal in het kort…

   Ik ben dus Mirjam:) moeder van drie kinderen en samen met mijn gezin woon ik op het heerlijke Bonaire. Ik werk volledig online dus ik heb de vrijheid om mijn tijd flexibel in te delen. Als hooggevoelige introvert is rust voor mij van levensbelang en word ik blij van stilte en alleen zijn.

   Ik heb helaas wel heel wat tijd nodig gehad om te ontdekken wie ik was en wat bij mij paste. Bijna 15 jaar werkte ik in het onderwijs terwijl ik me niet op mijn plek voelde. Ik bleef me aanpassen en volhouden omdat ik nou eenmaal die richting had gekozen. Ik zag geen uitweg en was totaal uitgeput en meerdere keren overspannen. Ik wisselde een aantal keer van baan in de hoop dat het anders werd. 

   Op een compleet dieptepunt kreeg ik het inzicht dat hoe ik me voelde niet te maken had met alles om mij heen maar vooral met mezelf. Ik hoefde de wereld niet te veranderen, maar ik kon veranderen hoe ik in die wereld leef. Alsof er een last van mijn schouders viel. Ik ging me (verder) verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Al snel maakte ik veel bewustere keuzes en durfde ik daarin grote stappen te zetten. Ik nam afscheid van het onderwijs en ging doen wat ik het liefste doe…

   Ondertussen heb ik al bijna 100 vrouwen mogen begeleiden naar een relaxt en ontspannen leven. Met Slow Living is het voor iedereen mogelijk om weer controle te krijgen over je eigen leven! Nu is het aan jou!  

   Slow Living… haal meer uit je leven door minder te doen.