Een leven met

meer Rust en Overzicht

Van geleefd worden naar genieten van het leven met de juiste balans tussen werk en gezin.

Dat wil ik!!

Je zit vast en komt niet uit die vicieuze cirkel..?!!

Je weet eigenlijk al een tijdje dat je niet blij bent met hoe je leven nu gaat, het moet anders maar je weet niet goed "hoe dan". Je vervalt in excuses en uitstel gedrag en ondertussen verandert er niets. De onrust en spanning bouwen op en jij voelt je leeg, niet in staat om iets aan te pakken. Je voelt aan je hele lichaam dat dit niet de manier is maar je zit vast in een vicieuze cirkel die maar moeilijk te doorbreken is.

En hoewel het soms uitzichtloos lijkt ben je ervan overtuigd dat het anders kan. Je leest boeken, luistert podcasts en volgt trainingen maar niets zet jou echt in beweging. Het lukt niet om dat wat je weet ook toe te passen in je eigen leven. Het frustreert je en je gelooft bijna dat het voor jou misschien wel nooit zal veranderen...

Maar wat als ik je zeg dat dit ook voor jou 100% mogelijk is?!!

Misschien 'hard to believe' maar ik had 5 jaar geleden ook niet durven dromen dat mijn leven als overspannen moeder van 3 kinderen met 2 banen in het onderwijs en een praktijk aan huis (totale overlevingmodus!!), kon veranderen naar een relaxte online ondernemer op Bonaire!!🏝️ Daarnaast heb ik ondertussen tientallen vrouwen net als jij en ik begeleid naar een eeinvoudig en ontspannen leven door Slow Living toe te passen. De tijd van haast en overleven is voorbij!


 

Marjolein

Dankzij het programma ervaar ik weer meer rust en heb ik het gevoel weer mijn eigen pad te bewandelen in plaats van me te laten meeslepen door de ratrace. Mirjam gaf me de handvaten om vanuit rust en vertrouwen keuzes te durven maken. 

Renske

Ik zou het programma aan iedereen aanbevelen die zichzelf nu wegcijfert en openstaat voor een leven waarin je weer mag genieten en jezelf op één zet. Als jij niet gelukkig bent wordt jouw omgeving daar ook niet gelukkig van. Ik zie het verschil duidelijk terug in mijn kinderen!

Verruil het doelloos scrollen op je telefoon voor de Simply Slow App!

Simply Slow begeleidt je stap voor stap:

Simply Slow is hét online programma om jouw eigen Slow Life te creëren. Je neemt afscheid van de druk en de hoge verwachtingen zodat er steeds meer ruimte komt voor wat echt belangrijk voor je is.

Jouw tijd, aandacht en energie worden beter verdeeld waardoor je echt kan genieten van wat je doet zonder je schuldig te voelen over de dingen waar je 'nee' tegen zegt. Het mag allemaal een stuk eenvoudiger

Ik wil me aanmelden!

Voor wie zou dit programma een uitkomst zijn?!!

✔️ Je hebt weinig energie en voelt je vaak moe omdat je niet goed weet hoe je moet opladen. Je weet wel dat bewegen goed voor je is maar je zou niet weten wanneer en je vervalt al snel in de afleiding van je telefoon of Netflix.

✔️ Je mist overzicht en focus waardoor je alle kanten op gaat en je niets met volle aandacht en plezier kan doen. Op je werk voel je je schuldig naar je gezin en eenmaal thuis zit je met je hoofd bij je werk.

✔️ Je voelt je schuldig want je het toch eigenlijk niets te klagen. Toch voel je je gevangen in je situatie en verlang je naar meer vrijheid.

✔️ Je voelt weinig voldoening en vindt het lastig om te genieten omdat je veel piekert en niet echt aanwezig kan zijn. Je leeft in je hoofd terwijl je vóelt dat het niet klopt.

Wat levert dit programma je op:

✔️ Er komt weer overzicht waardoor het veel makkelijker wordt om bewuste keuzes te maken die goed voelen voor jou. 

✔️ Je weet precies hoe je balans creëert in je dagen ook wanneer er veel van je gevraagd wordt.

✔️ Er ontstaat rust bij jou van binnen waardoor de omgeving niet meer zoveel invloed heeft op hoe jij je voelt. 

✔️ Je gaat weer genieten van de grote en kleine dingen in jouw leven en haalt meer voldoening uit de dingen die je doet. 

Simply Slow bestaat uit 5 modules die als volgt zijn opgebouwd:

 • korte, duidelijke video's met tips en inspiratie
 • elke module heeft een bijpassende meditatie
 • downloads en lijstjes ter ondersteuning en aanvullingen

Je krijgt direct toegang tot alle modules en je kan alles bekijken en beluisteren zo vaak als je wilt. Daarnaast houd je toegang voor onbepaalde tijd zodat je in je eigen tempo door het programma kan gaan en ook steeds weer kan terugkeren. 

Simply Slow kun je ook gebruiken in een gratis app waardoor het super gebruiksvriendelijk is!

Module 1: Bewustwording

Bewustwording is áltijd de eerste stap! Pas wanneer er iets in jouw bewustzijn aanwezig is kun je er iets mee. In deze module wordt helemaal helder wie jij in de kern bent, waar jij voor staat en wat voor jou het middelpunt van jouw leven is.

Module 2: Versimpelen

Je gaat je leven veel meer ruimte geven door weg te laten wat niets toevoegt. Door op te ruimen en te vereenvoudigen wordt het leven lichter en houd je energie over om te genieten van de dingen die echt belangrijk zijn. Less is more!

Module 3: Vertragen

Door af en toe je tempo te verlagen, een (micro)pauze in te lassen en meer aandacht te hebben voor de dingen die je doet ontstaat er meer rust in je hoofd en kan je lijf ontspannen. Je neemt afscheid van de gehaastheid en leert aanwezig te zijn in het moment.

Module 4: Verbinden

In plaats van altijd gericht te zijn op de buitenwereld verleg je je focus naar jezelf. Je gaat vertrouwen op je eigen gevoel en intuïtie waardoor je je (weer) krachtig en zelfverzekerd voelt. Je leeft niet meer vanuit je hoofd maar vanuit je hart.

Module 5: Balans

Slow Living is een leefstijl, een manier van leven. Dat is niet iets wat je even doet maar wat je leven voor altijd verandert. Door de juiste balans te vinden (op korte en lange termijn) val je niet terug in je oude patroon maar heb je een stevige basis om altijd te blijven meebewegen met het leven.

Maandelijkse live sessies bij Simply Slow:

Slow Sessie

Diep en volledig ontspannen zodat je spanning kan loslaten en kan opladen met nieuwe energie.

Connection Sessie

Al het moeten even loslaten en afstemmen op jouw binnenwereld door begeleide schrijfoefeningen.

Q&A

Ruimte om al je vragen te stellen, ervaringen te delen en te zorgen dat je blijft volhouden.

Nu is altijd het juiste moment!

Wacht niet op het 'juiste' moment of die ene situatie. Je bent hier niet voor niets!

Simply Slow

€495

 • toegang tot het Simply Slow programma:
 • 5 modules voor een overzichtelijke opbouw
 • 5 meditaties die aansluiten bij de verschillende onderwerpen
 • 10 downloads ter aanvulling en ondersteuning
 • direct toegang tot het gehele programma
 • voor onbepaalde tijd toegang
 • te gebruiken in een app!
 • 5 maanden meedoen met alle live sessies
 • toegang tot de opnames van de sessies (mocht je er niet live bij kunnen zijn)
 •  extra meditatie- en visualisatie album 
 • je kan elk moment starten
Aanmelden Simply Slow 1 termijn
In 5 termijnen van €99

Slow Living... haal meer uit je leven door minder te doen!