Iedereen heeft een eigen verhaal

Voordat ik met MindBee begon zag mijn leven er heel anders uit. Ik heb bijna 20 jaar in het onderwijs gewerkt, en al die tijd wist ik dat ik niet op mijn plek zat. Ik voelde het en mijn lichaam liet me dat ook heel duidelijk merken. Ik was elk jaar meerdere keren ziek en als ik niet ziek was, was ik moe. Natuurlijk zijn er fijne momenten geweest maar ik heb altijd geweten dat ik iets anders moest doen. Ik wist alleen steeds niet wat, en dat frustreerde mij. Want ik wist dat ik een sterke intuïtie heb en dat ik naar mijn gevoel moest luisteren maar het lukte me maar steeds niet. Nu kan ik zien wat er mis ging… Ik probeerde alles met mijn hoofd op te lossen, want dat wordt ons geleerd. Je moet over je toekomst nadenken. En ik kwam met een heel aantal oplossingen, en sommige werkte, even. Ik ben een aantal keer van baan gewisseld, daar kreeg ik even nieuwe energie van. Maar altijd hoorde ik dat stemmetje in mijn achterhoofd “dit is niet wat je moet doen”.
Ik leefde lang in een overlevingsmodus, raakte overspannen en bleef daar heel lang inzitten. Ik bleef me sterk opstellen, stopte al mijn energie in dingen waarvan ik dacht dat ik ze vol moest houden. Het resultaat was dat ik uiteindelijk 3 banen had; een coachpraktijk en 2 parttime banen in het onderwijs. Naast een gezin met 3 kinderen en grote financiële zorgen was dit niet meer vol te houden. Toen namen mijn man en ik en gouden besluit. We besloten onze banen op te zeggen, ik stopte met mijn praktijk en we vertrokken met onze kinderen naar Bonaire. Bijna iedereen dacht dat het een vlucht was, maar wij voelden heel duidelijk dat het precies het juiste was om te doen. Eindelijk deed ik weer iets volledig vanuit mijn gevoel. Er waren genoeg reden en obstakels om het niet te doen, maar wij overwonnen ze allemaal. Na 3 maanden zaten we in het vliegtuig. Natuurlijk nam ik mijn zorgen en uitputting mee, maar het leven op het eiland zette alles in een ander perspectief.
Er kwam ruimte voor nieuwe ideeën, nieuwe mensen en nieuwe energie. Ik kreeg steeds meer helder wat voor mij de belangrijkste waarden in het leven zijn. Ik besloot daar nooit meer van af te wijken. Ik werd me er steeds meer van bewust dat je krijgt wat je aantrekt. Ik verlegde mijn focus en alles begon te verschuiven…
Eenmaal terug in Nederland begon de reis naar “wie ik werkelijk ben”. Vanuit een gevoel van volledig vertrouwen ben ik gaan starten met de opbouw van MindBee. Ik ben gaan doen wat ik het allerbeste kan, en waar ik ultiem gelukkig van word. Ik help ambitieuze vrouwen om meer rust en balans in hun leven te brengen. Vanuit een plek van Innerlijke Rust kun je veel beter naar je gevoel luisteren en ga jij volledig vertrouwen op je intuïtie en luisteren naar je gevoel. 

empowered women empower women