Gratis online Masterclass voor vrouwen die verlangen naar een Lichter Leven.

Ontdek hoe je met 3 simpele stappen je leven nog lichter, leuker en liefdevoller maakt!

In deze Masterclass ga je ontdekken:

hoe je controle houdt over hoe jij je voelt

hoe je nog dichter bij jezelf blijft, zonder je te laten afleiden door de (soms) hectische buitenwereld

hoe je (extra) vrijheid kunt ervaren door juist minder te doen

hoe jij echt JOUW leven kan leiden ipv geleefd worden

Deze Masterclass geeft je precies de juiste tools!

Al ruim 4.500+ vrouwen gingen je voor!

“Dankjewel voor dit super goede webinar….heel veel bruikbare tips……”

“Super bedankt voor jouw rust en verhelderende informatie”

Ik voel zeker de energie en rust van jou!! Complimenten voor jou!!

“Je energie is heel erg fijn. Rustig, helder, duidelijk, inspirerend, geruststellend. Je hebt een mooie stem. Duidelijke uitleg. Waardevol webinar, superbedankt!”

 

“Heel erg bedankt voor het verhelderende webinar en om bijzondere inzichten te geven. Ik voel me absoluut geïnspireerd!”

oh wauw.. dat stukje over mensen die zichzelf kwijt zijn gaat precies over mij! zo had ik t nog niet bekeken

Hi, ik ben Mirjam…

lange tijd heb ik me proberen aan te passen aan het hoge tempo en de hoge verwachtingen van de wereld waarin we leven. Soms leek het even te lukken, maar ik hield het nooit lang vol. Ik voelde aan alles dat ik het anders wilde, dat het niet bij me paste. Ik verlangde naar stilte, rust en een leven dat licht voelt. 

Door Slow Living ontdekte ik dat een licht, leuk en liefdevol leven voor iedereen mogelijk is. Ik heb er mijn levensmissie van gemaakt om niet alleen zelf zo te leven maar ook zoveel mogelijk vrouwen te inspireren om het ook anders te doen. 
Als je keuzes durft te maken die beter bij je passen wordt het leven vanzelf een stuk leuker!