Verlang jij naar meer rust en ontspanning?! Of wil je meer energie of tijd voor jezelf?!
Heb je geen idee hoe dit in jouw drukke leven mogelijk is?? Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd maar lijkt het maar niet te lukken. 

Wil je ontdekken hoe ook jij met een paar makkelijke tips en tricks toch rust kan ervaren?! Wat je kan doen om je minder gejaagd te voelen en veel relaxter door je dagen te gaan?!

In een gesprek van 30 minuten laat ik je zien waar voor jouw de mogelijkheden liggen. Waar jij je het beste op kan focussen en wat je misschien ook los kan laten.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DEZE SESSIE: 

✅  krijg inzicht in jouw eigen energie-balans

✅  ervaar de kracht van rust

  ontdek van je kan doen om innerlijke rust op dagelijkse basis te ervaren

* Deze sessie is geheel vrijblijvend! Wil je na dit gesprek toch graag verder dan vertel ik je natuurlijk ook hoe ik je verder kan helpen. 

Hi, ik ben Mirjam…

lange tijd heb ik me proberen aan te passen aan het hoge tempo en de hoge verwachtingen van de wereld waarin we leven. Soms leek het even te lukken, maar ik hield het nooit lang vol. Ik voelde aan alles dat ik het anders wilde, dat het niet bij me paste. Ik verlangde naar stilte, rust en een leven dat licht voelt. 

Door Slow Living ontdekte ik dat een licht, leuk en liefdevol leven voor iedereen mogelijk is. Ik heb er mijn levensmissie van gemaakt om niet alleen zelf zo te leven maar ook zoveel mogelijk vrouwen te inspireren om het ook anders te doen. 
Als je keuzes durft te maken die beter bij je passen wordt het leven vanzelf een stuk leuker!