Volgende groep start in juni. Vraag hier je kennismakingsgesprek aan!

Het Slow Life Groepstraject

Een groepstraject voor 10-15 vrouwen die bewuster willen leven zodat ze gaan luisteren naar hun intuïtie en kunnen genieten van het hier en nu. Voel je krachtig genoeg om van jezelf uit te gaan!

 ✔️ leven in verbinding met jezelf zodat je niet steeds jezelf kwijtraakt in de drukke buitenwereld

 ✔️ keuzes maken die in lijn zijn met hoe jij je vanbinnen wilt voelen

 ✔️ tijd, energie, aandacht en liefde geven aan de dingen/mensen die het meest belangrijk voor je zijn

 Voor rust, kalmte en energie.

Dit is voor vrouwen die…

✔️ klaar zijn met het gehaaste leven en willen leven vanuit rust
✔️ een sterke balans willen ipv alle ballen hoog houden
✔️ weer een leukere versie van zichzelf willen worden
✔️  weten dat niets doen ook niets veranderd…

Hoe ziet het Slow Life Groepstraject er precies uit?!!

Je krijgt toegang tot het Dreamlife Jaarprogramma, een online academie. Elke week opent er een nieuwe video in het programma om jou te blijven inspireren om focus te houden en in de juiste energie te blijven. Je gaat je bewustzijn vergroten, je intuïtie te versterken en leren om dichtbij jezelf te blijven. Dat samen zorgt voor een krachtige balans.

Elke maand mag je meedoen met de Slow Sessie. Een diepe energetisch meditatie die zorgt voor ontspanning, het loslaten van blokkades en je laat opladen met nieuwe, zuiveren energie. In deze sessies nemen we je onderbewustzijn mee zodat je ook op een dieper niveau rust kan ervaren.

Elke maand is er een besloten Q&A (alleen voor de dames uit het groepstraject). Hier kun je al je vragen kwijt maar is het ook fijn om te voelen dat je niet alleen staat, dat er herkenning en erkenning is voor hoe jij je voelt en waar je tegen aanloopt. De Q&A’s geven je de motivatie en inspiratie om vol te houden in jouw proces.

Elk kwartaal geef ik een masterclass om dieper in te kunnen gaan op bepaalde onderwerpen. De eerste masterclass zal gaan over Intuïtie, de tweede over gedragspatronen en de laatste twee onderwerpen laat ik open zodat ik die kan aanpassen aan wat er speelt in de groep.

Extra’s als je voor 10 december aanmeld:

✔️ woensdag 15 december 20.00u Release&Renew; een online samenkomst van de groep waarbij we dit jaar achter ons gaan laten en alvast een focus bepalen voor het nieuwe jaar (nog niet te serieus, hier gaat het vooral om de druk loslaten en plezier toe te laten:)

✔️ persoonlijk coach gesprek om een duidelijke focus en een heldere intentie te bepalen

Slow Living… haal meer uit je leven door minder te doen.

Details…

* Start januari 2022. In december starten we al met een Release&Renew sessie en mag je al een keer meedoen met de Slow Sessie. Begin januari ontvang je alle data voor de andere sessies, Q&A’s en masterclasses.

* De investering is €1500 en mag in 1 keer betaald worden of in 3, 5 of 10 termijnen.

 

Ga jij van 2022 jouw jaar maken?!

Laat hieronder je gegevens (en eventueel een bericht/vraag) achter. Dan plannen we binnenkort een kennismakingsgesprek!

5 + 9 =