Heb jij een eigen bedrijf of

zou je heel graag voor jezelf beginnen…?!

Ben jij er klaar voor om nu echt

stappen te zetten??

Ik ga je helpen om met een zuivere focus de juiste stappen te zetten zodat jij gaat doen waar je hart ligt, en vanuit ontspanning kan werken in flow.

 

Waar sta je nu? Waar wil je heen?

Wat houd je tegen?!

In het Focus & Flow Traject draait het om JOU! Als jij lekker in je vel zit en blij wordt van wat je doet, kun jij ook de beste versie van jezelf zijn. Hard werken en een overvolle agenda horen daar niet bij!
We gaan uit van jouw verlangens en maken hele bewuste keuzes. Wat echt belangrijk is krijgt alle aandacht, wat overbodig is wordt geschrapt. Ook de blokkades die jou nu nog tegenhouden gaan we allemaal opruimen. Op deze manier bouwen we een super stevige basis voor een succesvol bedrijf!!

“where focus goes, energy flows”

Mirjam haalt je steeds terug naar de basis, de focus, naar wat jouw doelen zijn. Dankzij Mirjam heb ik grote stappen durven nemen, ben ik weer voluit gaan leven en ben ik me veel bewuster van mezelf. Zonder haar zou ik niet staan waar ik nu sta en daar ben ik haar heel dankbaar voor!

Astrid | Druktemama's

Dromen.

Je verlangen helder krijgen. Naar binnen keren en je innerlijke stem vinden.

Durven.

Vertrouwen krijgen. Krachtige mindset en zelfbeeld ontwikkelen. Waarden bepalen.

Doen.

Actieplan! Stappen zetten!

 

Mirjam heeft me geleerd een stapje terug te doen. Ze heeft me in laten zien dat ik op mijn gevoel mag vertrouwen en er naar mag handelen. Ze heeft me geleerd hoe ik vanuit rust, keuzes kan maken met mijn hart waardoor alles weer beter stroomt. Super dankbaar voor dit waardevolle traject!

Sadie | Onbezorgd Vrij Zijn

Sfeer impressie van de Focus & Flow live dagen…

Mijn persoonlijke begeleiding.

Energy and Strategy

Het Focus & Flow Traject is een intensief traject waarbij ik steeds heel betrokken blijf bij jouw proces. Ik zet mijn hooggevoeligheid in om te voelen of het klopt en samen maken we krachtige keuzes zodat jij precies weet waar je aan kan werken. Tijdens de live dagen zoomen we in op jouw proces en samen krijgen we helder wat je nu nog tegenhoudt of welke stappen je mag zetten. Ik help je je eigen antwoorden vinden op onderliggende vragen. Door mijn energie kan ik jou helpen om naar binnen te keren en contact te maken met de kern van wie je werkelijk bent.

 

 

Praktisch info…

– 3 compleet verzorgde live dagen op een prachtige locatie

– 12 Coach calls via Zoom

– app contact zodat ik heel betrokken blijf bij jouw proces

Kosten Focus&Flow Traject: €3000 (exclusief BTW)

Liever in termijnen? Dat kan!
3X €1000 excl. of 6X €500 excl.

Extra Bonus

Bij het Focus&Flow Traject krijg je gratis toegang tot het Dreamlife-Jaarprogramma t.w.v €799!! 

Mirjam heeft een hele bijzondere energie. Ze kan rust en tegelijk kracht in iemand creëren! Vanuit daar durf je weer vol vertrouwen een volgende stap in je leven te maken.

Simone | Psy.moon

Gaan wij samenwerken?!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Dan kijken we samen of dit programma bij jou past. Vul hieronder je naam en email in en ik neem contact met je op (je zit dus nog nergens aan vast 😉

berichtjes die ik ontvang na een live dag…