Vanuit Innerlijke Rust jouw Droomleven vormgeven!

Ben jij constant op zoek naar de juiste balans, en vraag je jezelf af hoe je in al die drukte nog tijd voor jezelf kan vinden?!

R

Je wilt meer rust en ontspanning

R

Je wilt beter luisteren naar je gevoel en intuïtie

R

Je wilt meer genieten van je gezin

R

Je wilt leven vanuit alignment

R

Je verlangt naar meer tijd voor jezelf

R

Je wilt meer controle over hoe je je voelt

R

Jij wilt je sterk en krachtig voelen

R

Je wilt meer energie

Door alle drukte is het makkelijk om te vergeten voor jezelf te zorgen, naar je hart te luisteren en te voelen wat er werkelijk toe doet. 

Mirjam legt in kleine stappen uit wat je eraan kunt doen om meer aan jezelf te denken, hoe je echt tot rust komt en hoe je beter naar je gevoel en je hart kan luisteren. De stappen bestaan uit dagelijks kleine momenten bewust zijn van wat je doet, wat je vandaag wilt bereiken en niet die grote stap die onmogelijke is om direct te zetten. MAAAR die grote stap is wel in zicht door al die kleine stapjes die ik neem.

Door deel te nemen aan het programma ben ik kleine dingen in mijn leven gaan veranderen. Ik ben me bewuster van de kleine dingen waar ik dankbaar voor ben… 

Mirjam is relaxed en duidelijk in haar filmpjes, down to earth. Gelukkig mag ik nog ruim een half jaar met dit programma verder! 

Renske vd Wal

creëer je droomleven

Het is mijn droom om zoveel mogelijk vrouwen te helpen luisteren naar hun gevoel en intuïtie en te leven vanuit hun hart.
Ik zie zoveel vrouwen die het gevoel hebben dat ze overal te kort schieten, het nooit goed genoeg doen. Vrouwen die zo hard hun best doen om, ondanks de grote drukte, rust te vinden en te ontspannen. De druk is zo groot! We laten ons leiden door de verwachtingen van anderen en proberen alles zo goed mogelijk te doen.

Het enige wat je kan doen is jouw manier, wat jij wilt, wat bij jou past. Dat is altijd goed! Maar om dat te kunnen moet je heel erg goed bij je eigen gevoel blijven, je niet laten afleiden of misleiden door de buitenwereld. Het is de kunst om van binnen naar buiten te leven en niet andersom. Niet de omstandigheden laten bepalen maar zelf de controle nemen en dus heel bewust en met een duidelijke intentie je leven vorm te geven.

Dreamlife, een jaar lang tips en inspiratie…

Elke week ontvang je een videoboodschap die er voor zorgt dat jij in een fijne energie blijft en dat je vanuit de juiste frequentie gaat leven en aantrekken. In elke video krijg je voldoende inspiratie, tips en tools om weer een week vooruit te kunnen. Elke maand ontvang je een worksheet met alle opdrachten van die maand en een aantal verdieping resources. Ik reis een tijdje met je mee door elke week van me te laten horen en jou er aan te herinneren dicht bij jezelf te blijven. Of, zoals een lieve klant het omschreef, het is een “magic carpet ride”.

Verlang jij hier ook zo naar…?!

=

relaxed en ontspannen zijn

zodat je veel meer gaat genieten 

=

dichtbij je eigen gevoel blijven

zodat je andere keuzes gaat maken

=

van binnen naar buiten leven

zodat de omstandigheden niet meer zoveel invloed hebben over hoe jij je voelt

=

meer tijd voor jezelf

zodat je een veel leukere moeder/partner wordt

=

loslaten

loskomen van oude overtuigingen die niet helpen

=

controle over je eigen gedachten

zodat jij er bewust voor kan kiezen om je blijer en gelukkiger te voelen

Maak je droomleven waar door:

INNERLIJKE RUST

WET VAN AANTREKKING

FOCUS

MINDFULNESS

R

SLOW LIVING

STERKE INTUITIE

MINDSET

MEDITATIE

T

BEWUSTE AANDACHT

Het Dreamlife programma van Mirjam kwam voor mij op een moment dat ik zoekende was naar wat ik écht wilde op werkgebied. De video’s zijn elke week een hele fijne en waardevolle reminder om terug te keren naar de basis. De basis van je gevoel en je intuïtie, waarin alle antwoorden liggen. Mirjam leeft echt haar eigen principes, ze vertelt vol passie, en vanuit haar eigen ervaring, hoe je meer rust kan inbouwen in je dagelijks leven. De opdrachten zijn laagdrempelig toe te passen, de nadruk in het programma ligt dan ook vooral op doen.   

Elke week staat in het teken van een thema, variërend van mindset, mindfulness, wet van aantrekking en money mindset. Alle informatie is makkelijk en snel in de online academy terug te vinden, hier staan ook de worksheets aan het einde van elke maand met alle tips en opdrachten handig op een rij. Extra waardevol zijn de live Q&A’s, elke maand heb je persoonlijk contact waarbij Mirjam echt de tijd neemt om al je vragen persoonlijk te beantwoorden. En ook als je tussentijds een vraag hebt, kan je eenvoudig een berichtje sturen en denkt ze heel graag met je mee. Voor iedereen die serieus aan de slag wil om meer vanuit gevoel, rust en ontspanning te leven, kan ik dit programma echt van harte aanbevelen!

Nanda Willekes | De Nieuwe Marketingcoach

Dreamlife-jaarprogramma | een ontspannen en liefdevol leven

De video’s zijn fijn om naar te kijken omdat Mirjam echt een fijne stem en rustige uitstraling heeft. Ik word al rustig als ze weer in beeld komt:)
Ik kijk altijd uit naar de video’s, ook al lukt het niet altijd om er bewust mee bezig te gaan. Maar zo fijn dat Mirjam je elke week weer even op scherp stelt! Heel fijn begin van de week!

Maud van Leening

Hi, ik ben Mirjam!

 

Een hooggevoelige moeder met een enorme behoefte aan rust! Lange tijd ben ik compleet voorbij gegaan aan mijn eigen behoeftes en was ik vooral gericht op de buitenwereld. Ik zat vast in de overtuiging dat ik harder mijn best moest doen om mijn situatie te veranderen en het leven te manifesteren dat ik voor ogen had. Tot ik totaal uitgeput en overspannen was. Nu weet ik dat harder werken nooit de oplossing is. Want als je het altijd druk hebt en op volle kracht vooruit gaat kun je de bijzondere aanwijzingen niet meer zien. 

Leven vanuit verbinding met je intuïtie en volledig vertrouwen brengen je op de mooiste plekken. 
Rust geeft je ruimte en tijd om je aandacht af te leiden van je dagelijkse drukte, en te voelen hoe het met je gaat, waar je naar toe wilt en wat je nodig hebt.

Slow Down!

Mijn Missie

Ik wil zoveel mogelijk vrouwen begeleiden naar Innerlijke Rust en leven vanuit je hart. Door mijn eigen ervaringen weet ik precies hoe het voelt als je uit verbinding bent of niet in lijn leeft met wie je werkelijk bent. Mijn zoektocht en verlangen naar antwoorden hebben gezorgd voor mooie inzichten en waardevolle boodschappen en die ga ik allemaal in dit jaarprogramma met jullie delen! 

empowered women empower women

Veel gestelde vragen

Is een jaar niet te lang??

Nope! Ik heb er bewust voor gekozen om het programma laagdrempelig, super toegankelijk én waardevol te maken. Doordat je elke week kleine stapjes zet blijf je een fijne flow, is het voor iedereen toe te passen en verandert je leven langzaam maar zeker met een blijvend resultaat. Ik ben er van overtuigd dat dit je gaat helpen! Dus niet alles opgehoopt in 6 of 8 modules maar heel geleidelijk neem ik je mee naar jouw Dreamlife.

Hoe krijg ik toegang tot de academie??

Wanneer je hebt betaald in de webshop krijg je van mij een registratie-link. Hiermee kun jij je aanmelden op de website mindbee-academy. Vanaf dat moment heb je toegang tot de academie. In de academie staan alle weken duidelijk in een overzicht, elke week krijg je toegang tot een nieuwe week. Hier kun je ook de worksheets downloaden.

Ik ga nog op vakantie, mis ik dan weken??

Nee hoor! Je krijgt van mij elke week een reminder in de mail dat er een nieuwe week is opengegaan in de academie. Dat doe ik om jou er steeds aan te herinneren om in die fijne flow te blijven en wekelijks stil te staan bij jouw proces. Ik hoop ook dat je elke week een video kijkt. Mocht het een keer niet lukken dan kun je gewoon naar de academie gaan wanneer het jou uitkomt. Alle weken die open zijn gegaan blijven daarna voor jou open. Je kan dus altijd alles terugkijken. Je kan alleen niet verder dan de week waar je op dat moment bent…:)

Kost het me veel tijd??

Grappige vraag… kom je nu tijd te kort?! Dan zou ik zeker mee doen!:) 
De video-boodschappen duren allemaal tussen de 10 minuten-kwartier. En de tips en opdrachten die ik geef zijn meestal juist om toe te passen in je dagelijks leven. Natuurlijk ga je ook wel met dingen aan de slag maar het is aan jou hoe je daar mee aan de slag gaat. Als het goed is gaat dit programma je heel veel tijd en rust opleveren!

Gratis ebook "Van Druk naar Geluk"

Als je je aanmeldt voor het gratis ebook ontvang je ook maandelijks inspiratie en tips over het leven vanuit je hart. Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens! Voor meer info check de privacy verklaring.

You have Successfully Subscribed!