Living in alignment

Vanuit Innerlijke Rust jouw Droomleven vormgeven!

Ben jij constant op zoek naar de juiste balans, en vraag je jezelf af hoe je in al die drukte nog tijd voor jezelf kan vinden?!

R

Je wilt meer rust en ontspanning

R

Je wilt beter luisteren naar je gevoel en intuïtie

R

Je wilt meer genieten van je gezin

R

Je wilt leven vanuit alignment

R

Je verlangt naar meer tijd voor jezelf

R

Je wilt meer controle over hoe je je voelt

R

Jij wilt je sterk en krachtig voelen

R

Je wilt meer energie

Door alle drukte is het makkelijk om te vergeten voor jezelf te zorgen, naar je hart te luisteren en te voelen wat er werkelijk toe doet. 

Mirjam haalt je steeds terug naar de basis, de focus, naar wat jouw doelen zijn. Dankzij Mirjam heb ik grote stappen durven nemen, ben ik weer voluit gaan leven en ben ik me veel bewuster van mezelf. Zonder haar zou ik niet staan waar ik nu sta en daar ben ik haar heel dankbaar voor!

Astrid I Druktemama's

creëer je droomleven

Het is mijn droom om zoveel mogelijk moeders te helpen om te gaan leven vanuit alignment, luisteren naar je gevoel en intuïtie en leven vanuit je hart. Ik zie zoveel moeders die het gevoel hebben dat ze overal te kort schieten, het nooit goed genoeg doen. Moeders die zo hard hun best doen om, naast alle drukte, rust te vinden en te ontspannen. De druk is zo groot! We laten ons leiden door de verwachtingen van anderen en proberen alles zo goed mogelijk te doen. 

Het enige wat je kan doen is jouw manier, wat jij wilt, wat bij jou past. Dat is altijd goed! Maar om dat te kunnen moet je heel erg goed bij je eigen gevoel blijven, je niet laten afleiden of misleiden door de buitenwereld. Het is de kunst om van binnen naar buiten te leven en niet andersom. Niet de omstandigheden laten bepalen maar zelf de controle nemen en dus heel bewust en met een duidelijke intentie je leven vorm te geven.

Dreamlife, een jaar lang tips en inspiratie…

Elke week ontvang je een videoboodschap die er voor zorgt dat jij in een fijne energie blijft en dat je vanuit de juiste frequentie gaat leven en aantrekken. In elke video krijg je voldoende inspiratie, tips en tools om weer een week vooruit te kunnen. Elke maand ontvang je een worksheet met alle tips en tools van die maand en een aantal verdieping resources. Ik reis een tijdje met je mee door elke week van me te laten horen en jou er aan te herinneren dicht bij jezelf te blijven. Of, zoals een lieve klant het omschreef, het is een “magic carpet ride”.

Verlang jij hier ook zo naar…?!

=

relaxed en ontspannen zijn

zodat je veel meer gaat genieten 

=

dichtbij je eigen gevoel blijven

zodat je andere keuzes gaat maken

=

van binnen naar buiten leven

zodat de omstandigheden niet meer zoveel invloed hebben over hoe jij je voelt

=

meer tijd voor jezelf

zodat je een veel leukere moeder wordt

=

loslaten

loskomen van oude overtuigingen die niet helpen

=

controle over je eigen gedachten

zodat jij er bewust voor kan kiezen om je blijer en gelukkiger te voelen

Maak je droomleven waar door:

INNERLIJKE RUST

WET VAN AANTREKKING

FOCUS

ENERGIEWERK

R

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

STERKE INTUITIE

MINDSET

MEDITATIE

T

BEWUSTE AANDACHT

 

BONUS ACTIE

 

Omdat ik het super bijzonder vind dat jij meedoet met deze eerste ronde én omdat het mijn missie is om
zoveel mogelijk moeders te bereiken heb ik wat leuks bedacht!

 

Elke stoere moeder die zich nu inschrijft voor de eerste ronde maakt kans op een mooie bonus!
Heb jij zin om samen met mij en 5 andere moeders een hele middag te deep diven in de Wet van Aantrekking en het bewust manifesteren van je droomleven?!!
Op een heerlijke herfstdag in oktober neem ik 5 moeders mee naar mijn favoriete plekje in de Oisterwijkse bossen. Wil jij kans maken?! 

 

1. schrijf je in voor het jaarprogramma vóór zondag 1 september

 

2. laat weten op social media dat je meedoet en tag mij in je bericht

 

3. tag 2 moeders in mijn post waarvan je denkt dat het programma bij ze zou passen

 

Super leuk!!! Ik hoop je in oktober te ontmoeten!
(in de eerste week van september maak ik de winnaars bekend)

 

 

Dreamlife-jaarprogramma  start op 2 september!

Mirjam heeft een hele bijzondere energie. Ze kan rust en tegelijk kracht in iemand creëeren! Vanuit daar durf je weer vol vertrouwen een volgende stap in je leven te maken.

Simone I Psy.moon

Hi, ik ben Mirjam!

 

Een hooggevoelige moeder met een enorme behoefte aan rust! Lange tijd ben ik compleet voorbij gegaan aan mijn eigen behoeftes en was ik vooral gericht op de buitenwereld. Ik zat vast in de overtuiging dat ik harder mijn best moest doen om mijn situatie te veranderen en het leven te manifesteren dat ik voor ogen had. Tot ik totaal uitgeput en overspannen was. Nu weet ik dat harder werken nooit de oplossing is. Want als je het altijd druk hebt en op volle kracht vooruit gaat kun je de bijzondere aanwijzingen niet meer zien. 

Leven vanuit verbinding met je intuïtie en volledig vertrouwen brengen je op de mooiste plekken. 
Rust geeft je ruimte en tijd om je aandacht af te leiden van je dagelijkse drukte, en te voelen hoe het met je gaat, waar je naar toe wilt en wat je nodig hebt.

Slow Down!

Mijn Missie

Ik wil zoveel mogelijk moeders begeleiden naar Innerlijke Rust en leven vanuit je hart. Door mijn eigen ervaringen weet ik precies hoe het voelt als je uit verbinding bent of niet in lijn leeft met wie je werkelijk bent. Mijn zoektocht en verlangen naar antwoorden hebben gezorgd voor mooie inzichten en waardevolle boodschappen en die ga ik allemaal in dit jaarprogramma met jullie delen! 

empowered women empower women

-samen maken we de wereld een stukje mooier-

Gratis ebook "Van Druk naar Geluk"

Als je je aanmeldt voor het gratis ebook ontvang je ook maandelijks inspiratie en tips over het leven vanuit je hart. Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens! Voor meer info check de privacy verklaring.

You have Successfully Subscribed!