“Lets Connect”

One Day Retreat

zaterdag 16 juli van 10.00u tot 17.00u in Haaren 

 

Ontspanning en Verbinding

Een hele dag niets hoeven. Alleen maar ontspannen, tijd en ruimte nemen voor jezelf. Op adem komen en vooral gewoon even ZIJN.
Op deze heerlijke plek kom je helemaal tot rust en kun je loslaten en opladen. 
Hoewel je op deze dag niets ‘moet’ en er geen verwachtingen zijn heb je wel de mogelijkheid om je te laten begeleiden naar een diepere ontspanning en de verbinding op te zoeken met je diepere weten, jouw intuïtie

Gun jezelf de tijd en ruimte om weer helemaal jezelf te worden.

programma

Ontspanning & Verbinding

Door te ontspannen kun je makkelijker loslaten wat niet van jou is, of wat niet bij je past. Je komt dichter bij de kern van wie jij bent. In die ontspanning kun je ook weer de verbinding opzoeken met je eigen binnenwereld, jouw gevoel en intuïtie. En neem je ook even afstand van alles om je heen. Door de ruis weg te nemen kun je zuiverder voelen en kom je tot mooie inzichten en inspiratie.
Deze dag staat meer in het teken van ZIJN dan van DOEN. Het programma is daarom ook meer een leidraad en geeft je een idee van wat je kan verwachten.

  • vanaf 9.30u ben je welkom op de lokatie
  • ontspannen en zuiverende meditatie
  • stilte momenten om te schrijven of te ontspannen
  • oefening om je intuïtie te leren kennen en te versterken
  • heerlijke ambachtelijke lunch
  • transformerende visualisatie
  • intuitief je eigen kracht ontdekken
  • opladen in stilte
  • afsluitende borrel

  Over Mirjam…

  Op deze dag zal ik je begeleiden naar ontspanning en verbinding. Al jaren mag ik vrouwen begeleiden in dit mooie proces via mijn online programma’s en trajecten. Op deze Day Retreat doen we dat live in een heerlijke setting op een prachtige lokatie. 
  Rust en Stilte zijn voor mij van levensbelang, het zorgt voor de juiste balans zodat ik de fijnste en mooiste versie van mezelf kan zijn. Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen de Kracht van Rust te laten ervaren, zodat ook zij een leven kunnen leiden dat in lijn is met wie zij zijn en hoe zij zich willen voelen. 

  ~ life-coach & Healer

   

  Praktische info
  Zaterdag 16 juli

  Vanaf 9.30u staat koffie en thee klaar, om 10.00u gaan we beginnen. Rond 16.00u gaan we borrelen en om 17.00u sluiten we de dag af.

  Volledig verzorgd

  Alle hapjes, drankjes en de lunch worden verzorgd. Lekker en gezond eten. Biologisch, eerlijk en duurzaam.

  Gratis Parkeren

  Je kan je auto voor de deur parkeren. Kom je liever met de trein dan word je opgehaald op het staion van Oisterwijk. 

  Kosten €147

  Aangezien ik op Bonaire woon en mijn bedrijf hier gevestigd is, is het helaas niet mogeijk om meteen via deze website je ticket te boeken. Wil je zeker zijn van een plekje (er is beperkt plek voor max. 25 personen) stuur me dan een berichtje via Whatsapp of een mailtje!

  Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten! Stuur me een berichtje als je erbij wilt zijn.

  1 + 12 =

  +599 7950978

  mirjam@mindbee.nl